top of page

HOTEL CAN FONT

El petit hotel Can Font està situat a la primera planta de l'edifici. Es tracta d'un espai únic que es caracteritza per la senzillesa i l'autenticitat, on es pot gaudir de la calma i el caràcter mallorquí. 

La ubicació de l'edifici fa que sigui un lloc especial. Situat al centre històric de Sineu, Can Font es troba envoltat d'una plaça, l'església del poble, bars i restaurants i una zona de vianants on hi ha petites botigues de tota classe.

SERVEIS

L'Hotel Can Font  NO compta amb un servei de recepció de 24h. El client pot realitzar l'entrada de manera còmoda i independent gràcies a un sistema codificat. A més a més, el client sempre tendrà un telèfon de contacte directe per si hi hagués algun problema o per si fos necessari contactar amb nosaltres. 

  • L'entrada a les habitacions pot fer-se entre les 14:00 - 22:30h

  • La sortida de les habitacions ha de fer-se entre les 7:30 - 11:00h

  • Totes les habitacions compten amb un bany complet privat, roba de llit i tovalloles 

  • Berenar/Esmorzar: se serveix fora de l'edifici, just a 10 metres de Can Font

  • Zona comuna: aquesta zona pot utilitzar-se sempre i quan es respecti l'estada dels altres clients. Hi podeu trobar un microones i una tetera elèctrica així com estris de cuina: tassons, plats, coberts...

      Aquesta zona també pot utilitzar-se per deixar-hi les bicicletes. En aquest cas, recomanam que es deixin amb pany i          clau. 

IMG_1124.JPG
IMG_1131.JPG
_5092139.jpg

COMENTARIS DELS NOSTRES CLIENTS

Eugènia · España · 20 de gener de 2020

Excepcional

+ Localització i concepció de l'hagitatge

Silvia · España · 8 de desembre de 2019

Lloc senzill però molt bé

+ Tracte molt bo, tot molt net, molt bona relació qualitat-preu. Ens van posar una cuna genial a l'habitació a petició. Llits molt còmodes. Restaurant al celler molt bonic i esmorzar fantàstic.

- Faltava una peça a l'aixeta de la dutxa. Era habitació doble però llits individuals, encara que ens havien avisat que ja no disposaven d'habitacions amb llit doble.

 

Jesus · 16 d'agost de 2019

Excepcional

+ Hotel amb molt d'encant. El personal molt amable i atent.

Can Font
Celler i Hotel d'Intreior

bottom of page